дигиталното учeне

26.09.2009 § Вашият коментар

Следващото, видео показва как се учи чрез Интернет. Някои от нещата и аз ги правих, когато писах магистърския си проект. Свързах се с трима експерта и водихме разговор, чрез имейл. Търсих авторитетни източници в Интернет (предимно от там беше почти всичко). Писах в блога за мнението си. Доста неща не правих, което отдавам на не запознатостта ми с някои технологии и ползата от тях, а и от слабото проникване, в областта на ученето в България, на Интернет.


Кратко представяне на нуждата от ново управление на информацията е следващото видео. САмо загатва някои неща. В него се показват, две публикации. Едната е статията Ontology is Overrated , която дава по-подробна представа върху, това за което е видеото. Другата е книгата Everything is Miscellaneous, не съм я чел за разлика от статията.

Следващото видео представя интересна хронология относно, неразбирането на новите технологии в масовото образование откакто е започнало да съществува, през 19 век.

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-2855786550703993653&hl=en&fs=true
Следващото видео е смешно представяне на книгата, като нова технология смесено с неразбирането на новите, в момента, технологии.

Advertisements

Какво мислиш ти за това?

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading дигиталното учeне at времето.

meta

%d bloggers like this: